Brass Trio ‘Un Suono’

Brass trio ‘Un Suono’

Klein, flexibel, virtuoos maar vooral zeer muzikaal zijn de kenmerken van dit prachtige nieuwe Brass trio ‘Un Suono’. Vanwege de compacte samenstelling (trompet, hoorn en trombone) is ‘Un Suono’ het  ideale ensemble voor de kleinere kamermuziekseries in theaters, kerken, op festivals en bij vele andere gelegenheden.

Door het uitgebreide repertoire van renaissance tot jazz en hedendaagse muziek brengt het ensemble altijd een zeer gevarieerd en attractief concertprogramma.

De oorsprong van het ensemble is gelegen in het feit, dat musiceren op het hoogste niveau alleen mogelijk is wanneer de drie factoren samenwerking, vertrouwen en plezier in het vak aanwezig zijn. Door de unieke individuele kwaliteiten en het sublieme samenspel van dit Brass ensemble wordt professionaliteit gegarandeerd.

De leden van ‘Un Suono’ zijn: Olaf Schipper trompet, Arnold Zwijgers hoorn en Edwin Matthee trombone. Zij zijn tevens als orkestspelers verbonden aan het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ‘Bereden Wapens’.